17 lipnja 2007

Mili Miloš


Nitko nije očekivao da će Mili Miloš opet aktualizirati sukob između SDP-a i Ivana Ninića, jer ako ćemo biti realni ni jednom ni drugom taj stranke sukob ne treba. Međutim, izgleda da se s Ninićevom konstatacijom o mogućoj koaliciji između njegove stranke i SDP-a, Mili Miloš aktualni predsjednik Županijske organizacije SDP-a baš i ne slaže, te se našao prozvanim nešto reći s tim u svezi.

Rekao je kako koalicija ne dolazi u obzir. Kao da će on o tome odlučivati. Kao da će netko njega išta pitati. Naravno da Milošu koalicija sa Ninićem ne paše. Ne paše mu iz razloga šta je u stvari on osobno, a ne lokalni SDP, zaratio sa Ninićem iz nekih samo njemu poznatih razloga. Mislim da je Miloš ljubomoran na Ninića, jer u ovom gradu, bez obzira na sve Ninića još uvijek percipiraju kao člana SDP-a. Osim toga Ninić ima sve ono šta Milioš nema. Ninić ima visoku stručnu spremu, Miloš nema. Ninić ima karizmu, Miloš nema. Ninić je Šibenčanin i poznat je u gradu. Miloš nije Šibenčanin i nitko ne zna za njega, a on se i ne trudi da se za njega sazna. Ninić je čak i zgodniji od Miloša, bez obzira šta je i stariji. Uglavnom Ninić je puno veća faca nego Miloš, a to htio ne htio mora priznati i Miloš. Takva se situacija Milošu uopće ne sviđa., pa se od Ninića i onih koji su njemu slični osjeća ugroženo.

Milošu bi bilo bolje da ne komentira mogućnost koalicije, jer jako dobro zna da će eventualne dogovore provoditi središnjica stranke. Zato bi, ako eventualno dođe do nekakve koalicije sa Ninićevom strankom, morao biti spreman na nekakvu suradnju bez obzira na sve. Osim toga mislim da će Miloš i te kako biti spreman na suradnju s Ninićem ukoliko mu bude falio koji glas za ostvarenje ambicija.

Ali uopće, postavit ću Vam pitanje. Tko je taj Miloš? Znate li vi išta o njemu? Za mene je, a koliko sam čuo i za puno članova njegove stranke, on velika nepoznanica. Kako je on uopće došao na mjesto predsjednika Županijske organizacije SDP-a. Zar SDP nema kvalitetnijih ljudi?

Nema komentara: