29 lipnja 2007

Idemo ljudi - nikad bliže


Robert Plant na Prokurativama ( U Šibenik neće sigurno )

Vokal Led Zeppelina i jedan od posljednjih izdanaka zlatnog doba rocka, Robert Plant, nastupit će 13. srpnja na splitskim Prokurativama. Plant je zadnji put Hrvatsku posjetio prije 9 godina s Jimmy Pageom, a ovoga puta predstavit će se sa svojim pratećim bendom The Strange Sensation u sklopu ljetne europske turneje.

Na koncertu će Plant izvesti ne samo pjesme iz solističkog opusa stvaranja, već i one svog matičnog benda, po mnogima, najvećeg benda svih vremena, Led Zeppelina. Tako će se na koncertu vjerojatno moći čuti "Black Dog", "Battle Of Evermoore", "Gallow's Pole", "Dazed And Confused", "Good Times Bad Times", "Communication Breakdown", "Friends", "No Quarter", "Immigrant Song", "The Lemon Song"...

Posljednji studijski album Planta "Mighty Rearranger" pobrao je odlične kritike, i na krilima tog albuma jedan od najosebujnijih rock vokala ponovo je 'ulaštio' svoj status rock ikone.

Prodaja ulaznica počinje 25.4. po cijeni od 230 kuna, a na dan koncerta 250 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (link na muzika.hr - Kupovina ulaznica) i Ticketlinea, te u Splitu: Generalturist, HFHS, Dallas Music Shop i Dancing Bear CD Shop.


Zato idemo u Split, jer u ovaj grad ionako nitko ne dolazi osim marginalaca koji nisu interesantni nikom

Nema komentara: