06 lipnja 2008

Svaka čast drugarice

Početak priče je bio oko ovog bloga, odnosno pokušaja da ga se silom ugasi. Zbog toga je jedna osoba platila i ne baš tako malu cijenu. I dok se na početku te priče sve vrtilo oko toga kako ga diskreditirati, onima koji su to pokušavali, taj pokušaj se okrenuo protiv njih, pa su uspjeli diskreditirati sami sebe. Najgore u svemu tome šta su cijelo vrijeme pričali po medijima, naručivali članke, te istupali u javnosti usprkos činjenici da postupak nije bio završen, te presuda nije bila pravomoćna. U tom slučaju zanimljivo je da ti isti nisu dozvolili onome koga su napadali obranu, odnosno naredili su mu da šuti. U tom slučaju reakcija stranke kojoj je taj čovjek pripadao je bila malo sporija, ali efektna. Pojedinci su čak otvoreno stali iza svog člana i to se cijeni. Međutim nije se čula nijedna jedina riječ iz usta novopečene saborske zastupnice.

Drugi slučaj je osvanuo u medijima jučer. Ako nekome nije jasno šta se do sad događalo i o čemu se radilo, sad je definitivno kristalna činjenica kako se pokušava diskreditirati čovjeka i narušiti njegov ugled. U ovom slučaju oni koji ga progone ne komentiraju ništa, jer je postupak u tijeku. Zanimljivo, s obzirom da su upravo oni pustili vijest u medije. I u ovom slučaju ne daju progonjenom da govori. Još zanimljivije. Šta on to ima za reći a čega se oni boje. Članci koji su napisani izgledaju kao da će čovjek sutra biti obješen na sred poljane. A šta rade njegove stranačke kolege? I dok Vidović otvoreno staje na njegovu stranu, novopečena zastupnica iz redova SDP-a ga je zakopala još dublje. Strašno. Njezina izjava je bila takva da ju ni stanoviti doktor i zastupnik ne bi bolje sročio. Sramota.

Eto zato moji drugovi Vi nikad nećete imati vlast. Eto zato Vi nikad nećete vladati ovom županijom. Niste solidarni, ne vjerujete jedno drugom, a na kraju krajeva ne veže Vas duboki interes kao suprotnu vam vladajuću ekipu. I dok HDZ staje u obranu svih svojih članova, pa i Bajića, Vi napadate osobu koja Vam je kolega. Sad se samo postavlja pitanje za čiji interes se to radi. Svaka čast.

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Da, da,
ima takvih u SDP-u koliko ti duša želi.
Nije ona drugarica, već "drugarica" koja je navukla DRES SDP-a
PREKO IZDAJNIČKE (ZNA SE koje) haljine.
Da sutra HDZ izgubi vlast
da vidiš koliko bi bilo PRESLAKUŠA poput ove.
"Ćud je ženska čudna rabota, stotinu će promijeniti vjera, da ugodi što je srcu (i saborskoj klupi) drago" (Njegoš).
A ja bi dodao: ćud je muška još čudnija rabota, stotinu će prominiti stranka da ugodi ča je fotelji drago.

Pozdrav od kolegice Tete i kolege don Ante !

Anonimno kaže...

Izgleda da se HDZ uvukao duboko u redove oporbe, sad kad drugarica Crljenko ima saborski imunitet može govoriti što hoće.

Tako je bilo i sa Ninićem, prestat će i imunitet jednog dana.

Sefica kaže...

A sto reci...sto reci.

Anonimno kaže...

IMA LI NAM SPASA ?


1. "Načelnik PU šibensko-kninske
Branko Peran novi je predavač
na studiju Menadžmenta
šibenskog Veleučilišta".

2. "Dekan Marko Radačić je,
navodno, prevršio mjeru pa
izgubio protekciju, te se
sada kuha oko njegove zamjene.
Možda bi načelnik Peran,
nagađaju studenti,
skoro mogao u dekansku fotelju,
obzirom da sa statusom višeg
predavača ispunjava zakonske
uvjete".

3. "Šibensko-kninska Policijska
uprava pronašla je model
financiranja opreme za
budući višenamjenski centar za
mlade koji će profunkcionirati
u šibenskom kinu Odeon!"

Upitao me je neki dan poznanik, citirajući mi prednje.
Od koga, ipitao sam ga ?
Od nas samih, reče!

Razmislih i evo, prijatelju, odgovora.
NEMA NAM SPASA!
JER U OVOM NAŠEM JADNOME GRADU NITKO SE NE KANI BAVITI SVOJIM POSLOM !

Anonimno kaže...

Ništa novo, samo što se ona malo izlajala tj. odletilo joj. Tužno ali istinito. I ako nam Brankice budete u Saboru onako kako izgledate i kako dajete izjave u novinama, blago nama šibenčanima. Daleko ćemo dogurati i s Vama.

Anonimno kaže...

Potpuno se slažem s gornjim komentarom. Dokaz je to stare rimske poslovice: Zavadi, pa vladaj! A tu je lekciju dobro savladao ZNA SE, jer samo tako IDEMO DALJE!
Rado čitani, znam da nema veze s gornjim postom, ali baci koju riječ o Draženu Petroviću, danas mu je godišnjica pogibelji, tako da i mi možemo nešto s ponosom komentirati.

Tvoj vjerni nepotpisani prijatelj

Anonimno kaže...

Zastupnici Crljenko bi bilo uputno da drži vodu u ustima i čuva saborsku plaću pa dok traje, traje. Žena nedvobeno ima jak razlog, dapače obezu da daje izjave kakve daje. Nestašluci, nestašluci! Šibenik je mali grad u kojem se sve brzo dozna pa će i njezina izjava kroz određeno vrijeme biti razvidna. Što se tiče F. Vidovića svaka mu čast. On je pametan momak pa zna da skoro svaki informatički pismeniji policajac može pregedavati podatke o građanima. Svojom izjavom jasno je pokazao da ne mijenja stavove iz dana u dan i da podržava gosp. Horvatovića. Samo, što on može s tipovima ala Crljenko. Peran i ekipa su se u prošlom postpuku protiv Horvatovića temeljito izblamirali pa sada ponovo napadaju a kako će sve završiti to zna samo Svevišnji.