09 veljače 2008

Anketa

Vjerni moji čitatelji. Kao šta vidite ovih dana je ovaj blog došao u centar pažnje cijele lijepe nam naše.

Kako se ja ne mogu nikako odlučiti šta da napravim, molim za Vašu pomoć u donošenju te odluke. Stoga, Vas molim da glasate u anketi koja vam je ponuđena na uobičajenom mjestu.


Broj komentara: 19:

Anonimno kaže...

Ka da si ti zadnji konobar, pa je upitna tura ako zatvoriš blog.
Ajde lipo uvati se posla pa zaradi onu razliku do 100% plaće, a neka druga žalost neka vodi budalizaciju.

Schkure kaže...

Naravno da ostaješ. Ne daj se pokolebati

SVI SMO MI ŠIBENSKI KONOBAR!

Anonimno kaže...

Ante Despot bija bi dostojna zamjena Nedenjozi. Perke bi se tako uspostavija kontinujitet debila na celu grada.

Anonimno kaže...

kad se jednom otkrijes onda je kasno i nema povratka.

ako nitko to od tebe ne trazi osim ovih adezeOVACA, nemoj.

Anonimno kaže...

"U životu prolazi samo vjeran pas"
Konobaru, pokaži da to ipak nije istina. Ne daj se! I šibenski studenti su uz tebe.

Anonimno kaže...

I SVE STUDENTICE !!!
BRAVO JUNAČINO-PRAVO SI MUŠKO,
A OVI ŠTO TE PROGANJAJU SU P****Y.

Anonimno kaže...

nikako netreba popustiti pred pritiskom onih koji su uništili i opljačkali vlastiti narod i državu! Nastaviti borbu za državu za koju je proliveno toliko krvi i izgubljeno toliko života je časna obveza i dužnost svakog poštenog čovjeka, i tu se nema što odustajati, već privesti licu pravde svaku spodobu koja se je okoristila na muci i trudu društva i zajednice. Sve drugo znači dopustiti zlu da nadvlada dobro! Sve drugo je dopustiti da grješna struktura i mangupi iz njihovih redova uživaju plodove, trud i muku općeg dobra i zajednice, a samo protuha i izdajnik bi stao na pola puta, a to pošteni blogeri zasigurno nisu, zar ne!?
Stjepan Tot, Slatina

Anonimno kaže...

DOBRO JE, SVAKA PRAŠINA LEGNE POSLI NEVERE, A NADAM SE DA ĆE I KOD TEBE BITI TAKO.ISTINA BOLI I SAM TO DOBRO ZNAŠ, A I OSJETIJA SI NA SVOJOJ KOŽI PRIJE PAR GODINA, I NE DAJ SE BUDI MUŠKO BOG GA JEBA. PISA SI PREVIŠE ISTINE, A ŠTAŠ, ŠTA JE TU JE NA IZLAZU IZ TUNELA JE SVITLO.LIPO JE BILO ĆITATI ZA ZAGREBAČKOG TORBARA ZVANOG " FIFI". ISTINA BOLI NI TRAŽI NEKU OSVETU, A KO IMA VLAST TAJ IMA I MOĆ I MOOOOOOOĆ...........

Anonimno kaže...

Slika & prilika lokalne korupcije i inkonpetencije:

http://www.jutarnji.hr/dalmacijaiotoci/clanak/art-2008,2,11,,108305.jl

Anonimno kaže...

Ako prestaneš pisati, oni su ostvarili cilj.

Anonimno kaže...

Jeli to onaj Burić ča je tija s Markom Radačićem sa Vele(m)učilišta osnovati studij medicine u Šibenik.
E Klarićka, E Pauče, i vaša je ovo slika.
OKRENITE SE I POGLEDAJTE KAKO JE OKO VAS!
SRAMITE SE !


•• Ovih je dana jedna buduća majka koja leži u šibenskom rodilištu molila supruga da je odveze kući na tuširanje, jer u kupaonici nije bilo tople vode.
- Znamo i za taj problem, imamo toplanu iz vremena Austro-Ugarske i ona nema dovoljno kapaciteta ni snage opskrbiti cijeli kompleks toplom vodom - kaže ravnatelj dr. Burić

Anonimno kaže...

Je. Pa bi skupa sa spomenutima drza katedru za alamake.

Anonimno kaže...

daj konobare, nemoj više otezati, anketa je rekla svoje! Ajmo na posao, blogeri napred, ostali stoj!

Anonimno kaže...

net.hr (Sanja Petrović):

"Policija i u šibenskoj bolnici

Dovršena je kriminalistička obrada koja je trajala nekoliko mjeseci, a koju je policija provodila u šibenskoj bolnici. Postoji osnovana sumnja u nezakonitosti vezane uz javnu nabavu. Policijski službenici kriminalističke policije, Odsjeka za gospodarski kriminalitet i korupciju, dovršili su složenu kriminalističku obradu kojom je obuhvaćeno poslovanje Opće bolnice Šibenik, priopćila je PU šibensko-kninska. Postoji, naime, osnovana sumnja za nezakonitosti vezane za provođenje javne nabave. Akcija je krenula temeljem izvješća Ureda državne revizije sastavljenog po obavljenoj reviziji financijskih izvještaja i poslovanja šibenske bolnice za 2002. i 2003. godinu.
Provedenim policijskim izvidima, u dogovoru sa Županijskim i Općinskim državnim odvjetništvom u Šibeniku, prikupljena je opsežna dokumentacija, a obavljeno je i više obavijesnih razgovora. Obavljen je i veliki broj provjera preko drugih Policijskih uprava i državnih tijela, navodi se u priopćenju. Nakon višemjesečne kriminalističke obrade, policija je sastavila posebno izviješće koje sa svim pribavljenim materijalom dostavila nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku."

Anonimno kaže...

Konobare ,
Molim Te popravi:
Naši stari su, zaista, pribljezgavali o svemu, ali ne o svaĆemu, već o svaČemu.
Ne zamjeri, SAVRŠEN SI, ba bi želio da i ovo bude.
Hvala i pozdrav.

Anonimno kaže...

I o ovom se čudu pisalo / govorilo 3 dana.. horvatović još nije na poslu, a ni ovdje se više ništa ne piše..pitam se..tko je pobijedio..?

O Bože, jadni li smo..

Anonimno kaže...

Ne vidim tko su ti gradski hajduci koji mogu vladati gradom a za to primaju državne novce, nek se vid nek se zna kuda kreće novac poreznika tj. za mlatenje rpazne slame.

Anonimno kaže...

ajde konobaru ili pali ili gasi, nemoj prodavat muda pod bubrege!

Anonimno kaže...

...znaci ovo mrtvo?!

A di komentirati da teta Neda u danasnjoj SD ponosno objasnjava sta je CMS i da je novi dizajn gradske stranice kosta pisljivih 15000 kn. Nabijen je na netjecaj