25 siječnja 2008

Tko je smjestio Tomi Jukiću??

Da je politika kurva to svi već odavno znamo. Ako se misliš baviti politikom budi siguran da imaš koliko toliko čistu prošlost. Jer ako nemaš prije ili kasnije ta će ti se prošlost lupiti o glavu, i to prvom prilikom kad nekom zasmetaš. Doduše, ako i imaš čistu prošlost nešto se uvijek može „izfabricirati“. To barem nije problem.

Tako je o našem budućem kandidatu jučer osvanuo članak u Slobodnoj dalmaciji. Članak u kojem ga se teško optužuje. Članak koji je napisan na osnovu anonimne predstavke (????), koja je eto baš u ovaj moment poslana uredništvu Slobodne dalmacije. Koje li slučajnosti.

Tomislav Jukić je sve, naravno demantirao, ali mislim da je članak poslužio svojoj svrsi. Mislim da su Tomislavu Jukiću dionice pale više nego šta su neki dan pale na burzi u Zagrebu. Mislim da su Tomi Jukiću šanse da postane gradonačelnik, sad nakon članka, svedene na minimum. I zbog toga mi je strašno žao. Jer to znači da nam od ona dva zla ostaje ono gore. Netko će na nama liječiti svoje komplekse. Na žalost.

Šta se tiče članka, netko bi rekao, gdje ima dima, ima i vatre. Možda i je tako, al se ja, kao i novinarka D. Blažević onda pitam zbog čega je taj anonimni pravednik čekao sve do sad. Zašto nije prije glumio pravednika. Odgovor nije teško naći. Pa tek sad je Tomislav Jukić trebao postati gradonačelnik i za to je imao velike šanse. Nekome je izgleda to toliko smetalo pa se pobrinuo da se ta Jukićeva ambicija ne ostvari.

Ne treba Jukić puno tražiti tko mu je smjestio. Neka se samo malo osvrne oko sebe i razmisli kome najviše smeta mogućnost da on postane gradonačelnik. Neka razmisli kome je konkurencija. Mislim da će brzo doći do zaključka tko mu je smjestio.

Ja osobno, mislim kako mu je cijela priča namještena od strane njegovih stranačkih kolega. Ne bi im to bio prvi put, već su oni to radili, jer to je način kako se oni obračunavaju sa onima koji im ne pašu. Osim toga svi znamo da je Jukić bio u stvari Perin igrač, ako se tako može reći. Neke stvari su se u tom smislu promijenile. Primat saborskog vladara ove Županije pokušava preuzeti naš don Ante. Ako Jukić postane gradonačelnik onda don Ante ne bi imao baš takav utjecaj. Veći bi imao Perica. Smeta li kome ta mogućnost. O tome će Jukić dugo dugo razmišljati. A mi, mi ćemo sad vidjeti tko je jači Pere ili Ante. Pitanje je sad.

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

E MOJ KONOBARE,
Malo si me razočarao. Pa ta je igra davno pročitana. A misliš li ti da bilo koga od NJIOVI treba štediti ili SAŽALJEVATI.
A oni prema nama ???
Jesil ZABORAVIJA NJOVE IGRE I SVIH NJIH!
Jebeš ti život kad moraš
OD DVA ZLA , UVIJEK, BIRATI
M A N J E
UVIJEK U TAKVOJ SITUACIJU
ŠTETA BUDE VEĆA !

Anonimno kaže...

Sad je u igri i jedan još gori scenarij, a to nije taj po kojem Đumbus postaje gradonačelnik. Čik pogodi koji?!

Anonimno kaže...

izgleda da je Jukić gotov, ajme nama s lošeg na gore

Anonimno kaže...

Gore od najgorega je što ćemo tetu Nedu slušati i gledati još dugo.
Jao nama, na što smo spali. Kaže Teta bit će kao S(t)ranka kaže. A kazat će : OSTAJEŠ JER U OVOM JADNOM GRADU I NEMA NITKO BOLJI OD TEBE.

Anonimno kaže...

KONOBARE,
Prijatelju, ima li više ITKO ŽIV U OVOME (JADNOME )GRADU?

Anonimno kaže...

A ima li razlike me�u njima?