03 studenoga 2007

Image Hosted by ImageShack.us


U nedinon bigbraderu-glupanderu

Šibenska konoba je postala pravi blog, da se odma uližen ovomu šta to piše. Svi koji znaju ić na Internet obavezno gledaju šta je novoga napisa isto ka i oni koji ne znaju ić na Internet nego molu tajnike i tajnice da in isprintaju novitade iz konobe. Čula san da je teta Neda jučer pitala tajnicu jeli zadnji misec gledala «imejl» pa je ova zakolutala očima i rekla njon da se to gleda svaki dan. Nije teta kriva šta ne zna. Ja san jedva naučila sve to s komjuterima u koje se ništa ne razumin. Razumin se u kompjutere ka biskup Ivas u porniće. Možda nisan izabrala dobru usporedbu ako je virovati komunistima šta govoridu da su svi ti zemaljski božji namjesnici puno vražji ka Baković, i ostali hadezeovi prvoborci.

Moj mali ne voli ić na vjeronauk ka šta ni mali od rodice ne voli na predavanja o seksu di ih uću da dicu donosu rode nakon šta in se roditelji poseksaju zatvorenih očiju pokriveni lancunon do grla. Ući ih mladi popić s kojin san išla u srednju školu pa mi je jasno zašto je posta ono šta je. Boja se jadničak ženskih više od vraga. Mi smo ga obožavale zajebavati pa bi ga znale izdrpati i fačkati a on bi se zacrvenija i pobiga. Sad on dicu uči o seksu. Kladila bi se da je učlanjen u tetinu stranku.

Priča se da novinari iz Prginove novine ove godine nisu dobili povrat poreza jer Prgin nije platija porez na njihove dohodke. Zafrka je radnike i državu samo šta ne znan je li učinija to zato šta je bodulska škrtica ili zato šta nema love. Biće da je radi jednoga i drugoga. Svi ti naši medijski matuni su škrti za platit ljude. Mala susjeda je radila za neke od njih pa godinama slušan iz prve ruke o Miši Bjeliću i njemu sličnima. Svi vozu bjesne aute i gradu kućetine ali neda bog da bi platili jadnu dicu šta po cile dane rintaju za njih. Moj bivši nije jedne godine nešto dobro napisa u poreznu prijavu pa su ga kaznili ka Al Caponea, ka šta nikad neće kaznit Prgina koji smi neplaćat porez državi. Oni šta mogu ne tribaju a mi šta se jedva krpamo moramo ako nećemo u zatvor. To nan je pravna država. Jesmo li se za to borili pitan ja vas!

Tila bi puno toga reć o aferi s Kornata ali se ne usuđujen kad vidin kakve sve lude prodaju pamet i nebuloze. Po novinama pišu samo bezveznarije o tomu ko da niko neće sagleda realno tako da se onda ni ja neću pravit pametna.

Zanima me jel počela gradska uprava razmišljat o novoj godini i koga će nan dovest ove godine. Probajen se sitit koja još seljandura nije nastupila na Poljani da bi je dogradonačelnik Džumbus moga dovest? On sve zna o cajkama za koje je stručnjak i naš najveći dobrotvor koji se svake godine potrudi građanima organizirat dostojanstvenu zabavu. Pardon zeznila san se. Ne građanima nego sejacima. Građani ne idu na novu godinu na Poljanu nego se doma crvenu od pomisli u šta su nan grad pritvorili redikuli.

Svi govoru da ne gledaju Bigbradera i svi gledaju. Ja neću muljati jer gledan svaki put kad uvatin vrimena a ako ne uvatin čujen od prijateljica šta je bilo. Jedna od njih ima priko interneta cili dan na televiziji priko onoga šta reklamiraju Zuhra i portir iz Male klinike pa zna sve šta se događa u kući. Svatila san da ovi iz naše vlasti nisu ni loši koliko glupih ima u Hrvatskoj. Ova dica iz Bigbradera ništa ne znaju koliko se ministar Primorac trudija ne trudija na isto mu dođe. Ništa oni ne znaju nit ih je briga. Srića da niko ove godine nema iz Šibenika da nas sramoti Bilo bi super da se napravi Bigbrader iz šibenskog poglavarstva da gledamo na televiziji radni dan tete i njezinih. Najviše bi volila gledati dogradonačelnika Džumbusa jer je najmlađi i po godinama mi najbliži. Po pameti je ka starac a nekad i ka beba. Da mi ga je samo vidti dok se pravi pametan kad mu dođu stranke u nekoj tamo kancelariji. Kako bi to samo dobro izgledalo na televiziji. Šibenski BigBudaliten ili BigBlesder. Oni tamo nikad ne bi prošli zadatke jer nikad ništa nisu dobroga učinili pa bi bili gladni kruva i samo mogli sanjati o novcima od nagrade koja ove godine nije ka i uvik nego triba zaraditi svaku kunu. Jo šta bi to bilo zanimljivo. A najbolje u svmu bi bilo to šta u svakome trenu možeš prominit program da ih makneš s televzije. Da se to bar može i u životu zauvik bi ih se rješila makar bacila televiziju u šufit i zakopala je. Uživo to ni izbori ne mogu, niko ih se ne more rješiti.

mirela r. (nije višnjićeva.ni blizu.moje dite zna ko me jeba kad ga je pravija. je da je i on daleko ka priko oceana al nije u aferi bar)

Nema komentara: