23 studenoga 2007

Apel HDZ-u

U ime građana grada Šibenika upućujem apel HDZ-u.

Naime, iako se po kuloarima pričalo kako je Tomislav Jukić mogući nasljednik tete Nede na mjestu gradonačelnika, ukoliko ona ode u Sabor, izgleda da stvari u Vašoj stranci ipak tako ne stoje.

Po onome šta sam zadnje saznao iz krugova Vaše stranke, debelu prednost za gradonačelničku fotelju ipak ima Tomislav Ninić – Đumbus. Mada je vjerojatnost da do toga ipak dođe vrlo mala, jer je mogućnost teta Nedinog ulaska u Sabor po svim anketama ravna nuli, ipak radi mjere predostrožnosti upućujem Vam ovaj apel.

Apeliram na zdrav razum. Apeliram da Tomislav Ninić - Đumbus nikako ne bude izabran za gradonačelnika ako teta Neda ode u parlament. Apeliram da još jednom dobro razmislite o tome. Apeliram da čovjeka koji je ponosan činjenicom da već godinama on osobno odabire izvođače za novu godinu i smatra, štoviše, uvjeren je, da je uspješan u tome i da je svake godine dovodio kremu, ne stavljate za gradonačelnika. Apeliram na Vašu svijest. Apeliram, da tog čovjeka, rođenog 76. godine, koji ništa posebno nije radio u svom životu, osim naravno mudrovanja, zaboravite kao kandidata za gradonačelnika.

Zar nemate nikog boljeg?

Zar Vam, kao gradonačelnik ne bi bio bolji Tomislav Jukić? Na kraju krajeva, Tomislav Jukić je jedina osoba u cijeloj onoj zgradi doli na rivi koja ima inteligenciju (neovisno o politici, i svemu ostalome što da se jebemo ne možemo dobit od HDZ-a i bilo kojeg njihovog pojedinca). Tomislav Jukić je jedina osoba u onaj zgradi doli na rivi koja može bit ispred kamere i davat izjavu a da se ja ne sramim šta san iz Šibenika. Čovjek sliči na čovjeka, ima parlatinu, a svjetonazorski je svjetlosnim godinama ispred ljudi u Vašoj stranci i svega šta ona predstavlja.

Još jednom apeliram na Vaš razum. Promislite i donesite pravednu i poštenu odluku na dobrobit svih građana grada Šibenika. Neka novi gradonačelnik bude Tomislav Jukić. Naravno ukoliko teta Neda ode u Sabor (možda bi bilo dobro da to učinite i ako teta Neda ne ode u Sabor).

Hvala

Nema komentara: