31 kolovoza 2007

Tragedija

Image Hosted by ImageShack.us
Šibensko-kninski župan Goran Pauk službeno je objavio imena poginulih vatrogasaca. To su:
1. Dino Klarić (1974.)
2. Ivan Marinović (1970.)
3. Ivica Crvelin (1955.)
4. Gabrijel Skočić (1988.)
5. Marko Stančić (1990.)
6. Hrvoje Strikoman (1988.)
Prva trojica poginulih su iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik. 17-godišnji Marko Stančić je bio član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tisno, a Gabrijel Skočić i Hrvoje Strikoman, obojica iz DVD Vodice.
Teško ozlijeđeni i u životnoj opasnosti su Tomislav Crvelin, Ante Crvelin, Josip Lučić iz DVD Tisno, Marinko Knežević iz JVP Šibenik i Karlo Ševerdija iz DVD Vodice.
Manje teške ozljede zadobili su Frane Lučić iz DVD Tisno i Ante Juričev Mikulin iz DVD Vodice.

Na izvanrednoj sjednici Vlade hrvatski premijer Ivo Sanader proglasio je ponedjeljak 3. rujna nacionalnim danom žalosti zbog pogibije šestorice vatrogasaca na Velikom Kornatu.

Povodom tragične pogibije šestorice gasitelja, koji su nastradali u požaru na otoku Kornatu, od danas do četvrtka proglašena je sedmodnevna žalost u Šibensko-kninskoj županiji.

Komemorativni skup u spomen na poginule pripadnike Javne vatrogasne postrojbe Grada Šibenika, DVD-a Tisno i DVD-a Vodice, održat će se u ponedjeljak, 3. rujna 2007. u Šibenskom kazalištu s početkom u 11h.

Knjiga žalosti bit će otvorena od subote 1. rujna od 8h u Vatrogasnom domu, a 3. rujna u knjigu će se moći upisati u predvorju Šibenskog kazališta od 9h.

Moja najiskrenija sućut obiteljima poginulih

Nema komentara: